Návštěvy bytů

Rekonstrukcí získali kromě pokoje navíc i prostor na vysněnou vanu

Od   | 

Dítě dorostlo do věku, kdy potřebovalo vlastní pokoj, a tak nezbývalo nic jiného, než původní 2+1 proměnit v 3+kk. Padesát dva metrů čtverečních majitelé díky novému i kvalitnímu dispozičnímu řešení proměnili v příjemný domov, ve kterém každý najde prostor a soukromí.

Z původního obývacího pokoje byla vytvořena polyfunkční místnost, do které přibyl kuchyňský kout. Ten je od sedací soupravy prakticky oddělen ostrůvkem, který zároveň nahradil i jídelní stůl. Kuchyňská linka se nese v příjemné modré barvě doplněné pracovní deskou imitující světlé dřevo. Linka ve tvaru písmene “L” je sice malá, ale pro rodinné vaření skvěle postačí. Na sestavu navazuje obývací část, která sestává z černé kožené pohovky, ze které je vidět přímo na televizi. Ta je umístěna na stěně zvýrazněné nepřehlédnutelným obkladem.

Nově zařízená ložnice i dětský pokoj vznikly z druhého původního pokoje. Ložnice je zařízena jednoduše, se světlou podlahou v imitaci dřeva, manželskou postelí s koženým čelem a praktickým úložným prostorem, který je navržen i využit až ke stropu. V dětském pokoji byla stěna i podlaha laděna do světlého tónu, který byl zkombinovaný s černým nábytkem. 

Koupelna s toaletou sice zůstaly na původním místě, ale díky změně dispozice se majitelům povedla mírně zvětšit koupelna tak, aby se do ní vešla vana s rozměrem 170 x 75 cm. Koupelnu majitelé zařídili v elegantním stylu díky dlažbě a obkladům s dekorem mramoru v kombinaci s tmavě hnědými dlaždicemi. 

Byt majitelé přihlásili do soutěže Rekonstrukce roku, ve které se sice neumístil na předních příčkách, i tak ale mohou mít majitelé dobrý pocit z vydařené práce.

Fotogalerie:

Komentáře

You must be logged in to post a comment Login